Onze gegevens

KvK: 77346335
BTW-ID: NL003181447B92
IBAN: NL37KNAB0401182800

info@lw-design.nl
Volg ons

Logo ontwerp

Een logo is de basis van een bedrijf. Een sterk beeldmerk wordt makkelijk herkend, dus is het belangrijk om een herkenbaar logo te hebben. Wij helpen je graag hierbij!

Zeker! Wij starten altijd met een goed gesprek met de klant. Hier vragen wij of er bijvoorbeeld bepaalde kleuren of elementen in het logo terug moeten komen. Daarnaast maken wij een aantal concepten, waardoor jij als klant de keuze hebt uit meerdere versies.

Wij leveren de logo's aan als CMYK, zodat de logo's in de juiste kleurmodus staan voor drukwerk. Daarnaast wordt het logo aangeleverd als AI, PDF én SVG.

Logo van begin tot eind

Hieronder laten we zien hoe wij te werk gaan op het moment dat we een logo mogen maken.

Stap 1

Overleg met de klant

Wij starten ons proces altijd met een goed gesprek met de klant. Wilt de klant bepaalde kleuren per se gebruiken, of zijn er bepaalde elementen die in het logo moeten komen? Dit zijn belangrijke punten die wij meenemen voor de tweede fase.

Stap 2

De eerste schetsen

We gaan nu druk aan de gang met het schetsen van verschillende ideeën voor een logo.

Stap 3

Tweede overleg met de klant

In deze fase laten wij onze concepten aan de klant zien. De klant vertelt meer over zijn of haar voorkeur en op basis van dit gesprek gaan we de eindfase in.

Stap 4 (eindfase)

Afronden project

Het concept is uitgewerkt tot een echt logo en kan gebruikt worden! Het logo wordt in verschillende formaten aan de klant aangeleverd.