Onze gegevens

KvK: 77346335
BTW-ID: NL003181447B92
IBAN: NL37KNAB0401182800

info@lw-design.nl
Volg ons

Drukwerk

In de vijftiende eeuw was er al sprake van drukwerk. Nu, zes eeuwen later, is drukwerk nog steeds populair. Veel bedrijven maken nog steeds gebruik van posters en flyers om hun campagnes of bedrijf op een unieke manier te promoten.

Onder drukwerk verstaan wij onder andere visitekaartjes, briefpapier, flyers en posters. Drukwerk is erg uitgebreid, dus er is veel mogelijk.

Nee. Wij zijn alleen verantwoordelijk voor de digitale versie van het drukwerk. We kunnen uiteraard wel helpen bij het laten drukken via een externe drukker.

Visitekaartjes

Het visitekaartje wordt tot op de dag van vandaag nog steeds door veel bedrijven gebruikt. Het is een handige manier om op een makkelijke manier jouw gegevens uit te wisselen.

Flyers

Een flyer kan makkelijk meegegeven worden op evenementen. Door een informatieve flyer te maken kan de consument op een handige manier geïntroduceerd worden aan het concept of bedrijf.

Posters

Een poster kan gedrukt worden op veel formaten. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een poster op A3 te laten drukken, maar je kan ook groots uitpakken met een A1 versie!