Over ons

De start van LW-Design

Mijn naam is Leco Wesselkamp, eigenaar van LW-Design. Begin 2020 besloot ik te beginnen met het bedrijf LW-Design. De L en W zijn mijn initialen ( Leco Wesselkamp ). Ik wil bedrijven helpen met het professioneler maken van hun bedrijf, zowel offline als online.

De laatste jaren is online promotie voor bedrijven steeds belangrijker geworden. Er wordt steeds meer gepromoot met de hulp van social media, zoals Facebook en Instagram. Het is dus belangrijk dat u als bedrijf de juiste doelgroep bereikt via die sociale kanalen. Hier helpt LW-Design u bij, door bijvoorbeeld een op maat gemaakte uitleg te geven hoe u het beste uw bedrijf kan promoten, of door originele designs te maken.

Naast het online werk levert LW-Design ook offline werk, zoals flyers, visitekaartjes, poster of logo's. Niets is te gek voor ons.

Waarom moet u voor ons kiezen?

Waarom moet u voor LW-Design kiezen? Wij hebben op veel vlakken ervaring, waardoor er altijd keuze is. Wij hebben bijvoorbeeld ervaring in:

  • Het werken met Photoshop
  • Het animeren van intro video's 
  • Het fotograferen van producten
  • Het ontwerpen van voetbaltenues
  • Het opbouwen van een professioneel Instagram-account voor uw bedrijf

    Bent u overtuigd? Neem dan contact met ons op door hier te klikken.

Grafisch Design

LW-Design levert grafisch design voor bedrijven en particulieren. Dit doen wij zowel voor online werk, als offline. Er is veel bij ons mogelijk.

Snel geleverd

Uw werk wordt altijd op tijd geleverd! Wij spreken altijd een reële tijd met onze klanten af, waardoor we het werk op het juiste moment kunnen leveren.

Tevredenheid

Wij willen dat onze klanten tevreden zijn, anders zijn wij ook niet tevreden. Wilt u als klant toch iets gewijzigd hebben? Dan is dat uiteraard mogelijk!

Professional Skills

Mirum est notare quam littera gothica, quam nunc putamus parum
claram anteposuerit

Web Design

All our projects incorporate a unique artistic image functional.

Web Development

All our projects incorporate a unique artistic image functional.

Web Agency

All our projects incorporate a unique artistic image functional.