Onze gegevens

KvK: 77346335
BTW-ID: NL003181447B92
IBAN: NL37KNAB0401182800

info@lw-design.nl
Volg ons

Waarom moet ik met LW-Design werken?

Onze klanten geven je graag een inzicht in de voordelen van een samenwerking met LW-Design.

.1

Unieke designs

''De designs waren behoorlijk vernieuwend ten opzichte van de voorgaande jaren. Dit merkte wij direct in de verkoop van de shirts. Deze werd sterk verbeterd ten opzichte van voorgaande seizoenen.'' Mark Maas, Roda JC.

.2

Let nauwlettend op deadlines

Wij letten nauwlettend op de deadlines. Als een klant iets voor een bepaalde tijd af wilt hebben, dan zorgen wij ervoor dat we tussendoor goed contact houden en tussentijdse previews laten zien.

.3

Tussentijdse previews

Zoals bij .2 aangegeven laten wij tussentijdse previews zien. Wij delen ons proces met de klant, zodat we makkelijk kunnen schakelen. Hierdoor kunnen wij ervoor zorgen dat het werk perfect bij de wensen van de klant past.

.4

Duidelijke communicatie met de klant

''Het was fijn werken met LW-Design. De communicatie was erg fijn, ze werken doelgericht en zijn erg snel. Wij zijn erg tevreden met het resultaat!'' Abdu Khalil, Gember Member.

Wij werken graag met de leukste bedrijven

Werk dat gewaardeerd wordt door onze klanten is iets waar wij erg enthousiast van worden. Wij werken daarom ook graag met de leukste bedrijven. In ons portfolio is een greep van opdrachten te vinden.